google-site-verification=GaYr_8tof3LXHE3aSy_YiBhrItF11YF6CGXZYwxNTzo Tinka-huerne og den hårde virkelighed - En go' morgen

full

full
Published on:

17th Dec 2019

Tinka-huerne og den hårde virkelighed

Daniel og Søren snakker bl.a. om dramaet om Tinka-huerne, som ikke var der, virtual reality (VR), drukkenskab, og så kommer der hele tre filmanmeldelser; to hurtige fra hoften og én dybdegående af Michael Bays "6 Underground".

Da dette er den sidste udsendelse inden juleferien gør "Dagens udfordring" et kort comeback, som erstatning for en ny "musikalsk standoff". Søren har tilrettelagt en udfordring, der sætter Daniels paratviden om vores allesammens seniorkorrespondent, Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm (fra "Den korte radioavis" på Radio24syv), på prøve.

En personlig hilsen til dig, som lytter via podcast: Tak. Glædelig jul og godt nytår. Vi lyttes ved d. 7. januar 2020. Kærlig hilsen, Daniel Frank & Søren Meinertz.

Show artwork for En go' morgen

About the Podcast

En go' morgen
Morgenprogram med nyheder, interviews og anmeldelser
Morgenprogrammet, du har ventet på - uden at vide det. Løse i hovedet, men faste i troen, guider vi dig igennem ugens små og store historier - krydret med musik og snak om film, medier samt interviews, og konkurrencer - og dig og mig.

Dine værter er Daniel Frank og Søren Meinertz.
Støt os på 10'er

About your hosts

Daniel Frank

Soren Meinertz

Profile picture for Soren Meinertz